image

Basiscursus 2019

Start: 06/04/2019 - 09:00 - Einde: 13/04/2019 - 18:00


Locatie en adres: Overpelt - 't Pelterke (België) - Jeugdlaan 4, 3900 Overpelt (België)


Prijs: €143,00Georganiseerd door: Basiscursus 2019 || Waas en Dender


!!! Opgelet: momenteel zit onze cursus vol. Je kan je wel nog kandidaat stellen en dan kom je op de wachtlijst terecht. Indien er een plaatsje vrij komt, contacteren we je meteen. !!!

Een engagement als animator, dat is heel wat… Samen met je medemonitoren maak je zelf ‘vakanties die blijven hangen’ en bezorg je een heleboel kinderen en jongeren een onvergetelijke vakantie, zowel in binnen- als in buitenland. Uiteraard leer je zelf ook een pak nieuwe mensen kennen en krijg je heel wat belangrijke coachings- en leidinggevende vaardigheden onder de knie. Om over hechte vriendschappen en onvergetelijke vakantiemomenten nog maar te zwijgen… Basiscursus, dat is een hele week lang ondergedompeld worden in alle do’s and don’ts van het leiding geven. Geen bakken saaie theorie maar vooral proefondervindelijk ontdekken wat een enthousiaste moni in zijn mars heeft. Na het succesvol volgen van deze cursus en het begeleiden van een stagevakantie krijg je ook een attest van basisanimator in het jeugdwerk, erkend door de Vlaamse Overheid.

Voel je het al kriebelen? Ben je geboren in het jaar 2002 of vroeger? Stel je dan nu kandidaat voor onze basiscursus. Graag nodigen we je nadien uit op onze introductiedag (datum wordt later nog meegedeeld) waar we onze organisatie en ons vakantieaanbod met veel plezier wat uitgebreider aan je voorstellen. Is Kazou helemaal jouw ding?! Dan ben je gegarandeerd vertrokken voor een onvergetelijk avontuur! We hopen je gauw te mogen ontmoeten!

Contactgegevens:


Naam: Katelijne Bogaerts

E-mail: katelijne.bogaerts@cm.be

Telefoon: 052 25 97 26

Website: https://waasendender.kazou.be/

Vervoersinfo:


Busvervoer. 

Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 20/03/2019 en is dus niet meer mogelijk.