image

Basiscursus 2020 - Periode 2

Start: 11/04/2020 - 09:00 - Einde: 18/04/2020 - 18:00


Locatie en adres: Pelt - 't Pelterke (België) - Jeugdlaan 4, 3900 Pelt (België)


Prijs: €150,00Georganiseerd door: Basiscursus 2020 - week 1 || Waas en Dender


Hou jij ervan om kinderen en jongeren te animeren? Zegt het jou wel iets om moni te zijn op een Kazouvakantie? Ben je van geboortejaar 2003 of vroeger? 

Via deze weg kan jij je kandidaat stellen voor de cursus van 2020!

VOORWAARDEN:

·        Je bent of wordt 16 in 2020

·        Je hebt zin om animator te worden bij Kazou 

·        Je kan de volledige cursus meevolgen: Er zijn twee mogelijke cursussen binnen ons verbond waarbij je ofwel van 4 tot 11 april OF van 11 tot 18 meegaat.

·        Je woont in de regio Waas en Dender of je hebt een goede reden om je bij onze werking aan te sluiten  indien je er niet woonachtig bent. 

WAT IS CURSUS? 

Op een leuke, spelenderwijze manier dompelen we je onder in het moni-zijn.  Je krijgt antwoord op heel wat vragen.

Hoe maak ik een leuke activiteit? Hoe leef ik me in in de leefwereld van specifieke deelnemers? Hoe verzorg ik een schaafwonde? Hoe ga ik om met moeilijk gedrag of heimwee? Hoe ga ik om met deelnemers met een beperking? En nog zoveel meer... En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele vriendschappen die je in die week zal opbouwen!

 

EN NU?

Voel je het al kriebelen? Ben je geboren in het jaar 2003 of vroeger? Stel je dan nu kandidaat voor onze basiscursus (opgelet: dit is nog geen definitieve inschrijving. Wel zal je dan alle nodige info ontvangen). Is Kazou helemaal jouw ding?! Dan ben je gegarandeerd vertrokken voor een onvergetelijk avontuur! We hopen je gauw te mogen ontmoeten! Na het succesvol volgen van deze cursus en het begeleiden van een stagevakantie krijg je ook een attest van basisanimator in het jeugdwerk, erkend door de Vlaamse Overheid.

- In januari zal je meer info ontvangen over jouw inschrijving. Dan wordt de puzzel gelegd om alle geïnteresseerden voor de BC van Waas en Dender een plek te geven. Nog even geduld dus!
- Op 8 februari 2020 verwachten we jullie voor een hele dag Introductie in onze cursus. Zet de datum dus maar al in je agenda! 

De cursusprijs zal tussen €140 en €150 liggen.

Contactgegevens:


Naam: Wannes Van Hissenhove

E-mail: wannes.vanhissenhove@kazou.be

Telefoon: 09 267 53 30

Vervoersinfo:


Voor deze activiteit wordt busvervoer voorzien.


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 30/03/2020 en is dus niet meer mogelijk.