image

Basiscursus 2020 - Periode 2

Start: 11/04/2020 - 09:00 - Einde: 18/04/2020 - 18:00


Locatie en adres: Overpelt - 't Pelterke (België) - Jeugdlaan 4, 3900 Overpelt (België)


Prijs: €150,00Georganiseerd door: Basiscursus 2020 || Waas en Dender


Een engagement als animator, dat is heel wat… Samen met je medemonitoren maak je zelf ‘vakanties die blijven hangen’ en bezorg je een heleboel kinderen en jongeren een onvergetelijke vakantie, zowel in binnen- als in buitenland. Uiteraard leer je zelf ook een pak nieuwe mensen kennen en krijg je heel wat belangrijke coachings- en leidinggevende vaardigheden onder de knie. Om over hechte vriendschappen en onvergetelijke vakantiemomenten nog maar te zwijgen… Basiscursus, dat is een hele week lang ondergedompeld worden in alle do’s and don’ts van het leiding geven. Geen bakken saaie theorie maar vooral proefondervindelijk ontdekken wat een enthousiaste moni in zijn mars heeft. Na het succesvol volgen van deze cursus en het begeleiden van een stagevakantie krijg je ook een attest van basisanimator in het jeugdwerk, erkend door de Vlaamse Overheid.

Er zullen 2 cursussen plaatsvinden, namelijk van 4 tot 11 april en van 11 tot 18 april 2020.

De cursusprijs zal tussen €140 en €150 liggen.

Voel je het al kriebelen? Ben je geboren in het jaar 2003 of vroeger? Stel je dan nu kandidaat voor onze basiscursus (opgelet: dit is nog geen definitieve inschrijving. Wel zal je dan alle nodige info ontvangen). Is Kazou helemaal jouw ding?! Dan ben je gegarandeerd vertrokken voor een onvergetelijk avontuur! We hopen je gauw te mogen ontmoeten!

Contactgegevens:


Naam: Katelijne Bogaerts

E-mail: vrijwilligers.waasendender@kazou.be

Telefoon: 09 267 53 30

Vervoersinfo:


Voor deze activiteit wordt busvervoer voorzien.


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Je bent succesvol ingeschreven voor deze activiteit. Je ontvangt hiervan ook een bevestiging via mail.

Je hebt je succesvol kandidaat gesteld voor deze activiteit. Je ontvangt hiervan ook een bevestiging via mail.

Je staat op de reservelijst voor deze activiteit. Je ontvangt hiervan ook een bevestiging via mail. Wanneer er nog plaatsen moesten vrijkomen, brengen we je zeker op de hoogte.

Je bent al kandidaat voor deze activiteit.

Heb je al een vrijwilligersaccount bij Kazou? Log dan in om je kandidaat te stellen! Log inJij stelt je kandidaat voor de tweede periode (11-18 april 2020). Ben je eventueel ook vrij in de eerste periode (4-11 april 2020)? Hoe meer opties wij hebben, hoe makkelijker wij de cursistenplanning kunnen leggen.
Kies één of meerdere opties

Kom jij alleen of wil je de cursus samen met vrienden/vriendinnen volgen? Indien je vriendjes meebrengt, noteer dan zeker hun namen (voor- en familienaam)

Wat is jouw maat van trui?
Kies één of meerdere opties

Op welke manier heb je deze cursus leren kennen? Ben je overtuigd door een Kazou'er? Indien ja, geef zeker de naam door zodat we deze persoon kunnen bedanken!

Moeten wij rekening houden met diëten/allergieën? Zijn er ondersteuningsnoden?