image

Basiscursus + Monicursus 2021 - Krokus

Start: 13/02/2021 - 09:00 - Einde: 20/02/2021 - 18:00


Locatie en adres: De Panne (België) - Sint-Elisabethlaan 16, 8660 De Panne (België)


Prijs: €150,00Georganiseerd door: Basiscursus 2021 - Krokus || Waas en Dender

OPGELET Inschrijvingen vanaf 1 januari 2021 komen automatisch op onze reservelijst terecht. 


BASISCURSUS

Hou jij ervan om kinderen en jongeren te animeren? Zegt het jou wel iets om moni te zijn op een Kazouvakantie? Ben je van geboortejaar 2005 of vroeger? 

Via deze weg kan jij je kandidaat stellen voor de cursus van 2021!

VOORWAARDEN:

·        Je bent of wordt 16 in 2021 OF je bent al ouder

·        Je hebt zin om animator te worden bij Kazou 

·        Je kan de volledige cursus meevolgen: Er zijn twee mogelijke cursussen binnen ons verbond waarbij je ofwel van 13 tot 20 februari 2021 OF van 3 tot 10 april 2021 meegaat.

·        Je woont in de regio Waas en Dender of je hebt een goede reden om je bij onze werking aan te sluiten  indien je er niet woonachtig bent. 

.        Deadline inschrijven: 31/12/2020


WAT IS BASISCURSUS? 

Op een leuke, spelenderwijze manier dompelen we je onder in het moni-zijn.  Je krijgt antwoord op heel wat vragen.

Hoe maak ik een leuke activiteit? Hoe leef ik me in in de leefwereld van specifieke deelnemers? Hoe verzorg ik een schaafwonde? Hoe ga ik om met moeilijk gedrag of heimwee? Hoe ga ik om met deelnemers met een beperking? En nog zoveel meer... En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele vriendschappen die je in die week zal opbouwen!

 

MONICURSUS

Wou je vorig jaar graag mee op BC maar stak Corona daar een stokje voor? Dacht je na je eerste Kazou Vakantie als monitor: "Awel JA! Dat was nu helemaal iets voor mij en ik zou super graag mijn attest halen om een vaste monitor te worden bij Kazou"? Ben je van geboortejaar 2004 of vroeger? 

Via deze weg kan jij je kandidaat stellen voor de Monicursus van 2021!

VOORWAARDEN:

·        Je bent of wordt 17 in 2021 OF je bent al ouder

·        Je hebt zin om animator te blijven bij Kazou 

·        Je kan de volledige cursus meevolgen: Er zijn twee mogelijke cursussen binnen ons verbond waarbij je ofwel van 13 tot 20 februari 2021 OF van 3 tot 10 april 2021 meegaat.

·        Je woont in de regio Waas en Dender of je hebt een goede reden om je bij onze werking aan te sluiten  indien je er niet woonachtig bent. 

.        Deadline inschrijven: 30/09/2020


WAT IS MONICURSUS? 

Op een leuke, spelenderwijze manier dompelen we je onder in het moni-zijn, maar kijken we ook naar wat je op vakantie al hebt geleerd en waar je nog veel vragen over hebt.

Hoe maak ik een leuke activiteit? Hoe leef ik me in in de leefwereld van deelnemers van alle leeftijden? Hoe wordt ik zelfverzekerder in EHBO? Hoe ga ik om met moeilijk gedrag, pesten of heimwee? Hoe ga ik om met deelnemers met een beperking? En VOORAL nog zoveel meer... En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele vriendschappen die je in die week zal opbouwen!


EN NU?

Voel je het al kriebelen? Stel je dan nu kandidaat voor onze basiscursus of monicursus (opgelet: je bent nog niet definitief ingeschreven; je stelt je KANDIDAAT). Uit alle BC-kandidaten leggen wij in januari 2021 de puzzel om te bepalen of je al dan niet mee kan met ons op BC. Uit alle MC-kandidaten leggen wij in oktober 2020 de puzzel.


Is Kazou helemaal jouw ding na het volgen van je cursus?! Dan ben je gegarandeerd vertrokken voor een onvergetelijk avontuur! We hopen je gauw te mogen ontmoeten of terug te zien! Na het succesvol volgen van deze cursus en het begeleiden van een stagevakantie krijg je ook een attest van basisanimator in het jeugdwerk, erkend door de Vlaamse Overheid.

- In januari 2021 zal je meer info ontvangen over jouw inschrijving. Nog even geduld dus!
- Op woensdag 11 november 2020 organiseren we een infomoment waarop je je verwachten. Op dit infomoment  geven we heel wat praktische en leuke info mee over onze cursus en je toekomstig traject als animator. Schrijf deze datum zeker al in je agenda want het is essentieel dat je hier aanwezig bent.

De cursusprijs zal rond de €150 liggen.

Contactgegevens:


Naam: Wannes Van Hissenhoven

E-mail: wannes.vanhissenhoven@kazou.be

Telefoon: 0470 45 32 20

Vervoersinfo:


Er wordt een bus in gelegd om naar De Panne te gaan. 


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 01/02/2021 en is dus niet meer mogelijk.