image

Instroom goes digital!

Start: 23/04/2021 - 19:00 - Einde: 25/04/2021 - 16:00


Locatie en adres: Digitaal: platform wordt nog meegedeeld - Je eigen straat Je eigen huisnummer, / Je eigen gemeente (België)


Prijs: €25,00Georganiseerd door: De Bureau || Provincie Oost-Vlaanderen


Ben je minstens 16 jaar en in het bezit van een attest Animator OF minstens 18 jaar zonder attest en heb je interesse om moni te worden bij Kazou? Dat kan!
Geef hieronder dan al je gegevens in en ga mee op instroomweekend! Tijdens dit instroomweekend leer je alle kneepjes van het Kazou-vak kennen!

De instroomcursus is een verkorte cursus animator, specifiek gericht op mensen van 16 of ouder of die al ervaring hebben als leiding.
Tijdens deze formule bieden we een spoed-opfrissing van spel en leefwereld, maar vooral een introductie in de wereld van Kazou.

Afhankelijk van je ervaring in het jeugdwerk als animator (bij de chiro, scouts, speelplein,…) hebben we een aangepast programma.
Dus ook als je al een attest ‘animator in het jeugdwerk’ hebt of al een cursus animator ergens anders hebt gevolgd, willen we graag dat je dit weekend volledig volgt.
Ook als je JOMBA-interesse hebt (dat zijn onze vakanties voor kinderen met bijzondere aandacht), hebben we aangepaste sessies voor je in petto.

En het is ook stiekem een heel fijn weekend!

De instroomcursus levert GEEN officieel erkend attest van animator in het jeugdwerk op (daarvoor zijn er onvoldoende vormingsuren), maar geeft je wel alle bagage die je nodig hebt om als monitor mee te draaien in onze werking, gericht op de ervaring die jij eventueel al hebt.

Je kan vanaf nu inschrijven tot en met 11 april 2021! 
Na je inschrijving ontvang je een mailtje dat we je kandidatuur goed hebben ontvangen. In maart worden alle kandidaturen verwerkt en krijg je een officiële bevestiging van je inschrijving. 
Kort nadien zal je ook een factuur ontvangen. Je inschrijving is pas volledig nadat je de factuur hebt betaald.

Om al op enkele vragen op voorhand te beantwoorden:

- Deze cursus gaat volledig digitaal door en dient als inhaal moment voor de afgelaste herfstcursus.
- je kunt maar na de cursus je keuze voor de vakanties in de zomer of tussenvakanties doorgeven (of je kandidaatstellen voor een vacature, want de eerste ronde is reeds gepasseerd). 
- door deze cursus te volgen kun je GEEN attest 'animator in het jeugdwerk' verkrijgen. Hiervoor duurt de cursus niet lang genoeg. (Je kunt uiteraard wel mee als animator met Kazou!)

Voor meer vragen: emma.tkindt@kazou.be

Contactgegevens:


Naam: Emma T'Kindt

E-mail: emma.tkindt@kazou.be

Telefoon: 092675645

Vervoersinfo:


Deze activiteit gaat digitaal door, dus je hoeft geen vervoer te voorzien.


Toon locatie op de kaart

Kandidaat stellen

Kandidaat stellen voor deze activiteit kon tot 11/04/2021 en is dus niet meer mogelijk.